ARCHÍV! Miskolcon, a Lévay gimiben

Ez egy archív bejegyzés 2014 teléről. Játékunk azóta teljesen megújult, kibővült.


2014. december 6-án Miskolcra érkeztünk, a Lévay József Református Gimnázium tornatermébe. Miután összeraktuk a játékot, megérkezett a 19. sz. Bükk Cserkészcsapat 11 tagja, akik sokat segítettek nekünk a tesztelés során. Ezúton is nagyon köszönjük nekik, illetve az iskola vezetőségének, hogy lehetőséget biztosított számunkra a teszteléshez! A délelőtt és a kora délután jó hangulatban telt, újabb lépéseket tettünk előre a játék tökéletesítésében. A tetszésindex most is nagyon magas volt, ennek örültünk a legjobban. 🙂

Néhány vélemény a résztvevőktől:

1. Első benyomások. Amikor megláttam a játékot…

– Olyan, mint a matek, nem értettem. / Ez jó móka lesz. / Elsőre nem tudtam, mi ez a sok kábel, de a szabályok megismerése után nagyon megtetszett. / Felkeltette az érdeklődésemet.

2. Milyen volt játszani?

– Izgalmas, szórakoztató. / Nagyon jó, élvezetes.

3. Mi tetszett benne a legjobban?

– Hogy elektronikusan működött, és nem lehetett csalni. / A dobás rész. / Amikor támadó voltam. / Hogy sokat kellett mozogni. / A tökmagos üveg, a futááás!

4. Mi tetszett benne a legkevésbé, min változtatnék?

– Nem volt ilyen. / A védést izgalmasabbá tenném. / Semmin. / Lehetne pl. 4 dobási lehetőség. / A tábla kiírásán: pl. a csekkolt játékos nevét kiírni. / Semmin, szerintem jó így.