Szeretnénk visszaadni a játékosoknak a mozgás és a személyes együttlét örömét.
Szeretnénk  játékosan fejleszteni figyelmüket és együttműködési képességeiket.
Szeretnénk, ha felfedezhetnének egy új valóságot: a másik embert!

Hogyan?

Szabadtéri okos-csapatjáték rendszerekkel, azaz hagyományos csapatjátékokkal, melyeket számítógép vezérel a természetben, életnagyságban, igazi élő játékosokkal.

Olyan hardver perifériákat és szoftvereket fejlesztünk, melyek lehetővé teszik, hogy a szabadban összeállítsunk különféle játékpályákat. Ezeken a pályákon a játékosok nem ülve, hanem futva, dobva, ugorva, mozogva játszanak.

Igazi csapatot alkotnak, személyes kapcsolatban vannak egymással. A számítógép segít a játékszabályok betartásában, és speciális effekteket ad a csapatjátékhoz.

Hiszünk benne, hogy játékaink tartalmas, érdekes és izgalmas szórakozást, kikapcsolódást nyújthatnak majdnem minden generációnak. Fontosnak tartjuk a közösséget, a mozgást, és a játékos versenyt.

A közösségi hálózatok, chat üzenetek, online virtuális játékok, videóhívások nagyszerű dolgok, de hisszük, hogy valódi emberi közösséget csak személyes találkozások által formálhatunk, valódi emberi közösség nélkül pedig nem létezik valódi, tartalmas emberi élet.

„Íme, milyen jó és milyen gyönyörűséges,
ha együtt laknak a testvérek!” (Dávid zsoltára 133,1)

„Amit tehát láttunk és hallottunk, azt hirdetjük nektek is, hogy nektek is közösségetek legyen velünk: a mi közösségünk pedig közösség az Atyával és az ő Fiával, Jézus Krisztussal. Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, és a sötétségben járunk, akkor hazudunk, és nem cselekedjük az igazságot. Ha pedig a világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással, és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől.” (János első levele 1,3.6-7)